Als je bij Time for watching iets bestelt, dan kan dat alleen als je je naam, (aflever)adres, e-mail en telefoonnummer(optioneel) invult. Deze gegevens zijn nodig omdat we anders je bestelling niet kunnen verwerken en afleveren. Time for watchng houdt jouw privé gegevens echt privé
Met de nieuwe privacywet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is het Time for Watching haar verantwoording jouw persoonsgegevens te beschermen.

Wie zijn wij?

Time for Watching is een trendy, eigentijdse trendjuwelier. Om enige exclusiviteit te bieden hebben wij geen grote voorraden van de diverse artikelen.

Time for Watching / CoCo Dongen
Looiersplein 17 – 19
5104 GN Dongen
0162 - 312777
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.timeforwatching.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe gebruiken we verder jouw persoonsgegevens?

Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven voor commerciële doeleinden. Hieronder leggen we je duidelijk uit wat we met jouw persoonsgegevens doen.

Voor- en achternaam Op de afrekenpagina vragen we die om je bestelling af te handelen.
Adres Je adres vragen we ook op de afrekenpagina, dan weten we waar we je bestelling naar toe moeten sturen.
E-mail We sturen je mailtjes als je bestelling gelukt is, voor de factuur en als de bestelling verstuurd is met de PostNL track&trace link. Of als we een vraag hebben over je bestelling. Je e-mail-adres vragen we je op de afrekenpagina.
Telefoonnummer Een beller is sneller, als er iets onduidelijk is met je bestelling of retour dan is het fijn om je te bellen of te WhatsAppen. Ook je telefoonnummer vragen we op de afrekenpagina. Dit is optioneel.
Betaalgegevens Als je bij ons betaald dan sturen we je gegevens naar. ?.(?)
IP-adres Voor onze Google Analytics gebruiken we geanonimiseerde IP-adressen. De laatste 3 cijfers van je IP-adres worden door een 0 vervangen.
Administratie We verwerken je voor- en achternaam, adres, e-mail en telefoonnummer in onze administratie.
Verzenden bestellingen Om je bestelling te verzenden werken we samen met PostNL, zij bewaren je voor- en achternaam, adres. Met deze gegevens kun jij via track&trace je bestelling volgen.
Account Als je een account hebt aangemaakt bewaren we je naam, factuur- en afleveradres, telefoonummer, e-mail, je inlognaam en je bestellingen. Je wachtwoord is voor ons geheim dat kunnen wij nooit zien.
Verbeteren Om onze webshops telkens te verbeteren verwerken we anoniem gegevens via Google Analytics.

 

Met wie werken we samen?

Om bestellingen af te handelen werken wij samen met verschillende bedrijven voor het betalen, verzenden en administratie. Met deze bedrijven hebben wij een contract om er zeker van te zijn dat ook zij volgens de AVG-wet jouw gegevens beschermen. Dan verwerken we ook analyse gegevens maar die zijn anoniem. Wij hebben met de volgende bedrijven verwerkingsovereenkomsten afgesloten:

Softwareontwikkeling Zij zijn onze technische partner voor de webshops
The Feedback Company Van The Feedback Company krijg je na de levering van je bestelling een e-mail om, als je dat leuk vindt, een beoordeling/berichtje achter te laten.
Sisow / iDEAL Zij zijn onze betaalprovider
Softwareontwikkeling Om je bestelling te verzenden werken we samen met verzendbedrijven. Zij bewaren je voor- en achternaam en adres. Met deze gegevens kun jij via track&trace je bestelling volgen.
Google Analytics Alleen geanonimiseerde gegevens

 

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan wettelijk noodzakelijk is, denk hierbij aan minimaal 7 jaar voor de Belastingdienst. Voor jezelf is het zo wel handig om eerdere bestellingen in te zien. Voor statistische doeleinden worden gegevens niet langer bewaard dan noodzakelijk. Wil je je persoonsgegevens inzien of wijzigen? Dit kun je doen in je eigen webshop account.

Wil je je persoonsgegevens uit ons systeem verwijderen? Stuur ons een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij jou burgerservice nummer, zodat wij er zeker van zijn dat jij de gene bent die ons dit verzoek stuurt.

Heb je een klacht die over je persoonsgegevens gaan? Die kun je indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens via de deze link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Functionele Cookies

Als je onze webshops bezoekt, plaatsen wij functionele cookies. Dit zijn cookies zodat je bij ons kunt winkelen bij. Zonder functionele cookies vergeet het winkelwagentje elke keer wat je erin hebt geplaatst. Je kunt dan bijvoorbeeld maar één artikel in het winkelwagentje plaatsen. Ook je filter keuzes worden niet onthouden.

Analytische Cookies

Wij willen onze webshops altijd blijven verbeteren en daarom gebruiken wij analytische cookies van Google Analytics. Deze cookies zijn geanonimiseerd en bevatten geen persoonsgegevens van jou.

Bij je eerste bezoek aan onze webshops vragen wij jouw toestemming door de functionele cookies en geanonimiseerde analytische cookies te bevestigen.
Geen zorgen, jouw persoonsgegevens zijn veilig bij ons!

Wij nemen het beschermen van jouw gegevens heel serieus. Daarom hebben we goede maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen van jouw gegevens tegen te gaan. Denk hierbij aan het gebruik van beveiligde verbindingen, sterke wachtwoorden, inlog-verificatie in twee stappen.

Als je het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In het geval van een data-lek dan zijn wij verplicht dit officieel te melden bij het Meldloket van de Autoriteit Persoonsgegevens.