welkom by time for watching | by coco

 

CoCo is een waar begrip in Dongen en omgeving, voor iedereen die op zoek is naar een leuk cadeau voor zichzelf of om een ander mee te verrassen.
Diane is ruim 25 jaar eigenaresse geweest van Coco Bijoux & Cadeaux in Dongen.
Sinds een paar jaar heeft haar zoon Jorn dit van haar overgenomen.
TimeForWatching is de webversie van deze winkel zodat iedereen in Nederland nu in de gelegenheid is om een keuze te maken uit het trendy assortiment van Coco Bijoux & Cadeaux.
Lianda was de beheerder van de webshop en heeft dit aan Lisanne overgedragen. Eventuele vragen van jouw kant zullen door haar beantwoord worden.

Op TimeForWatching vind je een uitgebreid assortiment maar (nog) niet alle merken en artikelen van Coco Bijoux & Cadeaux staan erop vermeld. Regelmatig zal je spectaculaire aanbiedingen op onze site vinden. Geen aanbieding missen? Houd onze Facebook pagina in de gaten!

Om enige exclusiviteit te bieden hebben wij geen grote voorraden van de te bestellen artikelen en kan het voorkomen dat er enige levertijd op het door jou bestelde artikel zit.
Mocht het voorkomen dat er een langere levertijd op jouw bestelling van toepassing is dan stellen wij je uiteraard daarvan op de hoogte.
Sla je slag met de aanbiedingsartikelen want die worden door ons niet nabesteld.
Op alle artikelen zit uiteraard garantie en mocht een artikel je niet bevallen dan kun je deze binnen 14 dagen zonder problemen retourneren (met uitzondering van de sale artikelen). Meer informatie over levertijden, garanties en het retourneren van artikelen vind je op de website.

Zoek je iets speciaals dan kun je via het contact formulier op de site informeren of het artikel door ons leverbaar is. Wij vinden het een uitdaging om het gewenste artikel voor je te vinden.

Lieve groetjes, het TimeforWatching Team.